Ons Aanbod

Filterkast Stofafzuiging ATEX Sluisfilter

Filterkasten

Filterkasten vormen een essentieel onderdeel van effectieve stofbeheersing. Maak een weloverwogen keuze uit ons uitgebreide aanbod om uw omgeving gezonder te maken. Leer meer over de voordelen en ontdek welke filterkast het beste bij uw behoeften past door op ‘Meer Info’ te klikken.
Ventilator Amotec

Ventilatoren

Ventilatoren vormen het kloppende hart van elke afzuiginstallatie. Een weloverwogen keuze maken uit de diverse opties is cruciaal. Moet de ventilator binnen of buiten worden ingezet? En hoe bepaalt u het benodigde afzuigvermogen? Ontdek meer over ventilatoren en maak een geïnformeerde keuze door op ‘Meer Info’ te klikken.
Amotec Doorblaasfilter met brikettenpers

Brikettenpersen

Brikettenpersen bieden een duurzame oplossing voor het recyclen van industrieel afval en het verminderen van kosten. Ontdek hoe onze hoogwaardige brikettenpersen uw restmateriaal kunnen omzetten in waardevolle brandstof. Klik op ‘Meer Info’ om te ontdekken hoe ze werken en welke voordelen ze kunnen bieden.
Cycloon stofafzuiging

Cyclonen

Cyclonen zijn krachtige scheiders die stof en deeltjes uit de lucht verwijderen, waardoor uw werkomgeving schoner wordt. Ontdek hoe onze hoogwaardige cyclonen uw luchtzuivering verbeteren en de efficiëntie verhogen. Leer meer over de voordelen en ontdek welke cyclonen het beste bij uw behoeften passen door op ‘Meer Info’ te klikken.
Kanaalwerk van Amotec

Leidingwerk

Leidingswerk speelt een cruciale rol in het effectief transporteren van materialen en vloeistoffen. Ontdek hoe ons hoogwaardige leidingswerk uw operationele efficiëntie verbetert door betrouwbare transportoplossingen te bieden. Leer meer over de voordelen en ontdek welke leidingsoplossing het beste bij uw behoeften past door op ‘Meer Info’ te klikken.
Amotec schuurtafel

Schuurtafels

Schuurtafels bieden een stabiele werkplek voor nauwkeurig schuurwerk. Ontdek hoe onze hoogwaardige schuurtafels uw schuurprocessen verbeteren door precisie en gebruiksgemak te combineren. Leer meer over de voordelen en ontdek welke schuurtafel het beste bij uw behoeften past door op ‘Meer Info’ te klikken.
Spuitwand ATEX

Spuitkasten

Spuitkasten zijn cruciaal voor het creëren van een gecontroleerde omgeving bij het spuiten van materialen. Ontdek hoe onze hoogwaardige spuitkasten uw werkproces verbeteren door overspray te minimaliseren en een veilige werkomgeving te garanderen. Leer meer over de voordelen en ontdek welke spuitkast het beste bij uw behoeften past door op ‘Meer Info’ te klikken.
Spuitwand ATEX

Afzuigwanden

Afzuigwanden zijn de sleutel tot het creëren van een gezonde werkomgeving door het effectief verwijderen van schadelijke deeltjes uit de lucht. Leer meer over hoe onze afzuigwanden uw werkplek veiliger maken en de luchtkwaliteit verbeteren. Ontdek de voordelen en functionaliteit door op ‘Meer Info’ te klikken.
Lasarmen ATEX rookgasafzuiging

Lasarmen

Lasarmen bieden precisie en flexibiliteit voor geavanceerd laswerk. Ontdek hoe onze hoogwaardige lasarmen uw lasprocessen verbeteren door nauwkeurigheid en ergonomie te combineren. Leer meer over de voordelen en ontdek welke lasarm het beste bij uw behoeften past door op ‘Meer Info’ te klikken.
Lasarmen ATEX rookgasafzuiging

Rookgasafzuiging

De afzuiging van lasrook/rookgas/dampen is van vitaal belang om een gezonde werkomgeving te behouden door schadelijke verontreinigingen effectief te verwijderen. Ontdek hoe onze hoogwaardige afzuigoplossingen de luchtkwaliteit verbeteren door schadelijke dampen vast te leggen. Leer meer over de voordelen en ontdek welke afzuigoplossing het beste bij uw behoeften past door op ‘Meer Info’ te klikken.
Kanaalwerk van Amotec

Audit

Audit of zuurstofaudit is een essentiële stap om inzicht te krijgen in de luchtkwaliteit en veiligheidsniveaus binnen uw werkomgeving. Ontdek hoe onze deskundige auditdiensten u helpen de omstandigheden te beoordelen en passende maatregelen te nemen. Leer meer over de voordelen en ontdek hoe een audit uw bedrijfsomgeving kan verbeteren door op ‘Meer Info’ te klikken.

Amotec NV
Kleine Tapuitstraat 22
B-8540 Deerlijk
TEL: +32 56 777 300

Find us
E-MAIL: info@amotec.be
GEOVENT: geovent.com
PCK bv: www.pckbv.eu