Over ons

Welkom bij Amotec: Uw specialist in ontstoffingsinstallaties sinds 2000. Gevestigd in Deerlijk, België, bieden we meer dan 23 jaar ervaring in het ontwerpen, fabriceren en monteren van op maat gemaakte ontstoffingsinstallaties voor diverse sectoren. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie, gecombineerd met onze eigen productieafdeling en expertise in ATEX-conforme filters, maakt ons de ideale partner voor een gezondere werkomgeving en milieuvriendelijke oplossingen. 

Contacpersonen van Ons Team

Geert Viaene

Geert Viaene

CEO

CEO Geert Viaene geeft bij Amotec de leiding aan strategische en operationele aspecten van het bedrijf voor groei en succes. 

Claude Buddaert

Claude Buddaert

COO

COO Claude Buddaert richt zich op de bedrijfsvoering, procesefficiëntie en strategische uitvoering binnen het bedrijf.

Pascal Beyens

Pascal Beyens

Planning & Production

Pascal Beyens leidt de planning en productieactiviteiten, gericht op het optimaliseren van operationele processen en efficiëntie binnen het bedrijf.
Tom Danneels

Tom Danneels

Project Engineer

Tom Danneels is Project Engineer en beheert technische projecten voor succesvolle uitvoering.

Maarten Verhenne

Maarten Verhenne

Project Engineer

Maarten is Project Engineer, verantwoordelijk voor het succesvol leiden en coördineren van projecten.

Inge Soens

Inge Soens

Financieel verantwoordelijke

Inge Soens beheert als Financieel verantwoordelijke financiële taken en stelt rapportages op voor de groep.

Wie zijn wij

Welkom bij Amotec, uw partner voor een gezondere werkomgeving en efficiënt machinebeheer. Al sinds onze oprichting in 2000 zijn we gevestigd in Deerlijk, België, en hebben we ons gespecialiseerd in ontwerp, fabricage en montage van ontstoffingsinstallaties. Met meer dan 23 jaar ervaring in de stofafzuigingsindustrie bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren, waaronder houtbewerking, metaalverwerking en kunststofverwerking.

Welzijn bij Amotec

Bij Amotec begrijpen we dat een gezonde werkomgeving van vitaal belang is, zowel voor het welzijn van uw personeel als voor de optimale werking van uw machines. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft ons tot een vertrouwde naam in de branche gemaakt. Of het nu gaat om de beheersing van houtmot, stof, rook, lasdampen of nevel, wij staan klaar om kosteneffectieve oplossingen te bieden die niet alleen aan uw behoeften voldoen, maar ook bijdragen aan een schonere werkomgeving.

Onze oplossingen

Ons team van experts werkt nauw met u samen om de juiste oplossingen te ontwerpen en implementeren die voldoen aan de hoogste normen voor milieubescherming en veiligheid. We streven ernaar uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van productiviteitsdoelen terwijl we de impact op het milieu minimaliseren.

Ontdek Amotec

Bij Amotec zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid. We nodigen u uit om meer over ons te ontdekken en te zien hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien en bloeien in een schonere en efficiëntere werkomgeving.

Amotec steunt jong talent!

Inter Martha Amotec Sponsor

Inter Martha

Amotec juicht het toe om de lokale zaalvoetbalclub Inter Martha te ondersteunen en is trots om sponsor te zijn van het team waarin onze CEO, Geert Viaene, een actieve speler is. Voor ons gaat sport verder dan entertainment; het is een krachtig middel om gemeenschapszin en teamwork te stimuleren. Als sponsor van Inter Martha moedigen we niet alleen sportieve prestaties toe, maar investeren we ook in de groei en ontwikkeling van lokaal talent. Samen met deze voortreffelijke club willen we de liefde voor zaalvoetbal verspreiden en de banden in onze gemeenschap versterken.

KSV Pittem

Amotec koestert de herinneringen aan het sponsoren van de jeugdvoetbalclub KSV Pittem in het verleden. Onze sterke gemeenschapsband en passie voor jeugdontwikkeling blijven ons drijven, zelfs na onze vorige sponsoring. We hebben gezien hoe jonge talenten gedijen en sport en teamwork met passie omarmen dankzij onze eerdere steun. Bij Amotec begrijpen we dat investeren in de jeugd de kern vormt van een sterke gemeenschap. Tijdens onze periode als sponsor van KSV Pittem hebben we niet alleen sportieve triomfen aangemoedigd, maar ook waarden zoals discipline, samenwerking en doorzettingsvermogen. We blijven trots op de groei en bloei van de jeugd van KSV Pittem, en kijken met warme herinneringen uit naar eventuele toekomstige samenwerkingen.
KSV Pittem Amotec sponsor

ATEX

Bij Amotec is veiligheid onze topprioriteit. Wij begrijpen dat de naleving van ATEX-normen (ATmosphères EXplosibles) essentieel is om explosiegevaarlijke omgevingen te beheersen en uw bedrijf veilig te houden. Onze stofafzuigings- en installatiesystemen zijn ontworpen met ATEX-normen in gedachten, wat betekent dat ze niet alleen voldoen aan wettelijke vereisten, maar ook uw werkomgeving veiliger en efficiënter maken. Bij Amotec hebben we de expertise om op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw bedrijf helpen om explosierisico’s te minimaliseren. Kies Amotec voor gemoedsrust, wetende dat uw stofafzuigingssystemen en installaties volledig voldoen aan ATEX-richtlijnen. Wij zijn toegewijd aan innovatie en kwaliteit in alles wat we doen, met uw veiligheid en tevredenheid als onze prioriteit.
ATEX-logo

Amotec NV
Kleine Tapuitstraat 22
B-8540 Deerlijk
TEL: +32 56 777 300

Find us
E-MAIL: info@amotec.be
GEOVENT: geovent.com
PCK bv: www.pckbv.eu